Aktuális

Az előző Star Leicht Kupa végeredményeit, a versenyek képeit az archívumban találhatják meg, melyet elérhetnek a főoldalról!

Sikeres Sporthorgász

SSH

X. Star Leicht Aniversum Kupa (versenykiírás)
7 órás horgászverseny

Verseny helyszíne: Cser tó (Alsópetény)

Verseny időpontja: 2016. május 28. (szombat)

Regisztráció: 07:00-08:00

Szektorsorsolás-eligazítás: 08:00

Felkészülés: 08:00-09:00

Verseny: 09:00 – 16:00

Mérlegelés-ebéd: 16:00 – 17:00

Eredményhirdetés: 17:00

Verseny kategória: páros, családi egyéni, női, ifjúsági, gyerek

Nevezési díj: 10.000 Ft / pár

Nevezés: e@mailben (hortur@hortur.hu): név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek a 2016-os Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely az júniusi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán. Minden résztvevő horgász ajándékot kap!

Információ: +36 (30) 9159-202 vagy a +36 (30) 9499-282

A verseny szabályai:

- Rakósbot használata tilos!!!

- Pontymatrac használata kötelező!

- Etetőanyag és etetési megkötés nincs!

páros kategória:

Ebben a kategóriában két fő alkot egy csapatot mindenféle megkötés nélkül. Mindkét horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Egymásnak segíthetnek. Külső segítség igénybe vétele tilos!

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2016. április 1-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2016. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

női kategória:

Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki 2016. április 1-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

ifjúsági kategória:

Résztvevők: 12-18 éves korosztály. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos!

gyerek kategória:

Résztvevők: 5-12 éves korig. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.