Aktuális

Az előző Star Leicht Kupa végeredményeit, a versenyek képeit az archívumban találhatják meg, melyet elérhetnek a főoldalról!

Sikeres Sporthorgász

SSH

V. Star Leicht Aniversum Kupa
dupla horgászidővel 10 órás verseny
(versenykiírás)

A Joó-horgásztavon rendezett 24 órás horgászverseny bemutatója!

Miután különleges alkalomról van szó, így minden kategóriában a dobogósok bejutnak valamelyik 2016-os magas 5.000.000.- Ft összdíjazású országos versenyünk döntőjébe.
A kategóriánkénti elsők az Energoteam Kupa és az „Év Horgásza 2016” döntőjébe.
A kategóriánkénti másodikak az Energoteam Kupa döntőjébe.
A kategóriánkénti harmadikok az „Év Horgásza 2016” verseny döntőjébe.
Külön díjazásban részesül a legnagyobb halat kifogó versenyző.

Verseny helyszíne: Joó horgásztó (Marcalgergelyi)

Verseny időpontja: 2015. október 24. (szombat)

Regisztráció: 06:00

Verseny: 08:00 – 18:00

Mérlegelés-ebéd: 19:00

Eredményhirdetés: 19:30

Verseny kategóriák: páros, családi egyéni, női, ifjúsági, gyerek

A nevezési díjak ezen a versenyen a következőképpen alakulnak.

  • Családi kategória: 20.000 Ft (család 2-4 fő)
  • Páros kategória: 20.000 Ft (pár 2 fő)
  • Egyéni, női, ifjúsági és gyerek kategória: 15.000 Ft (versenyző)

Nevezés: e@mailben (hortur@hortur.hu): név, lakcím, telefonszám, kategória megjelölése. Családi kategória esetén a családtagok nevének, korának felsorolása. Páros kategória esetén mindkét versenyző neve és elérhetőségének megadása.

A kategóriánkénti elsők automatikusan részvevői lesznek a 2016-os Energoteam Kupa Országos Amatőr Horgászverseny döntőinek. A versenyről a Sport1 Televízió felvételt készít, mely az novemberi műsorában kerül képernyőre. A nevező horgászok viszont láthatják magukat a Sport1 csatornán. Minden résztvevő horgász ajándékot kap!

Információ: +36 (30) 9159-202 vagy a +36 (30) 9499-282

A verseny szabályai:

  • A versenybe a tokhal és az afrikai harcsa nem számít bele!
  • Etetni és csalizni bármivel lehet
  • Gyűrűs haltartó használata kötelező
  • Pontymatrac használata kötelező
  • Rakósbot használata tilos

páros kategória:

Ebben a kategóriában két fő alkot egy csapatot mindenféle megkötés nélkül. Mindkét horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Egymásnak segíthetnek. Külső segítség igénybe vétele tilos!

egyéni kategória:

Ebben a kategóriában bárki részt vehet, aki 2015. április 1-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

családi kategória - klasszikus család:

Családi verseny esetében minimum két fő (pl.: feleség-férj, -élettársi kapcsolat, szülő-gyerek, nagyszülők-unokák). Ebben a kategóriában csak családok vehetnek részt, minimum két fővel, amelynek egyik tagja nő, és mindkét felnőtt versenyző 2015. április 1.-ig betöltötte a 18. életévét. A két felnőtt mellé csatlakozhatnak a család 18 év alatti gyerekei-unokái is, továbbá indulhat a versenyen egy 18 év fölötti felnőtt, egy vagy több 18 év alatti gyermekével. Családonként két bottal és botonként két horoggal lehet horgászni. A módszerek tetszés szerint változtathatók, a versenyzők egymásnak segíthetnek (pl.: bedobás, szákolás,..stb.). A mérlegelésnél az összfogás számít. Családtagokon kívül külső segítség igénybe vétele tilos!

női kategória:

Ebben a kategóriában az a nő vehet részt, aki 2015. április 1-ig betöltötte a 18. életévét! Minden horgász egy bottal és botonként egy horoggal felszerelt szerelékkel horgászhat, de a módszereket tetszés szerint váltogathatja. Külső segítség igénybe vétele tilos!

ifjúsági kategória:

Résztvevők: 12-18 éves korosztály. Felnőtt felügyelet mellett lehet nevezni. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, de a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség igénybe vétele tilos!

gyerek kategória:

Résztvevők: 5-12 éves korig. Csak szülői felügyelet mellet lehet nevezni a gyerekeknek. Egy bottal botonként egy horoggal lehet horgászni, a módszerek tetszés szerint váltogathatók. Külső segítség (szülői) igénybe vétele engedélyezett.